Saturday, 21 June 2014

It has been a month here :)

Assalamualaikum

Hello~ Hello~ Hello~

What's up? Ehh, tadi kan.. tadi kan pi outing. Hee~. Rasa macam lawaklah. Aku tak pernah-pernah keluar dengan kawan-kawan sebelum ni (even to Pasir Mas), tiba-tiba boleh outing di P. Pinang? Hebat x? Oh..what the??

Anyway, just temankan kawan aku jaa sambil nak kenal Pulau Pinang. Abah call awal-awal lagi, tanya pergi dgn sape? Sape yg drive? Ok tak? Then last sekali abah bagitau yg dia beli handphone baru. Ha? Ececehh.. cam nak show off jer Abah nii.. jeless! Ok. I love you Abah, kirim salam kat Ma n Anis.

"I love you too~ ok!"

Aku hepi sangat bila Abah jawab macam tu. You know sebelum ni masa aku kat Lati, bila cakap I love you pun, Abah akan jawab camni : "yes" @ "okay" jerr. Ma xpayah cakaplah, always I love you too". See, woman is always sweeter! Berbeza dengan laki kan?

Tapi, since datang Penang ni, Abah dah jadi macam Ma. I loikee >_<. Sweet! Maybe sebab jarak jauh kan. I miss him, Ma, and Anis. Apapun tiap-tiap hari call. I can hear their soothing voices eeeeeverydayyy~ alhamdulillah. Ini pun nikmat ^_^

Oh about my sis. Kakyen kan pregnant. I don't know whether it's my eye or what. I see her baby bump gets cuter each day. *bukannya aku tengok hari-hari pun. Just dalam gambar* Comeyy giler >.<. Masa pergi Johor hari tu (last jumpa kakyen), I touched her growing tummy. It felt, oh my! I donno~ felt so comellah!

Seriously, she has got the cutest baby bump on earth! Semoga Allah permudahkan segalanya.. for Kak Na too :)

Umm..nak aku cerita pasal suasana kat KMPP tak? Perlu ke? Haihh.. rasanya cam tak sesuai kot. Cuma.. aku harap dengan doa my family..and my own prayer.. I won't be influenced with anything bad here. Serius kena pandai jaga diri.

Allahu.. aku datang nak belajar. Kan Aliaa kan? Tuntut ilmu Allah. That's it!
Wassalamualaikum. With love ♥ Aliaa
Still AIG >_<