Sunday, 5 March 2017

Date night

Assalamualaikum

Of course there are so many photos of me, this is my blog *flip tudung saji hehe*

No photo of Kakyen's husband. And Bii. My aunt. And Zac. And Tok Abah, Kak Wana, her husband, her kids, etc. Gomenasai.
* * * * *
Halooooo~ long time no see, I know. Don't worry, I'm not expecting any visitor anymore. Haha 😆

Last Friday, I went home for an event sponsored by Kakna and Abe Zul (cheeeyyy why sound so weird?). So they said that... it was for... kesyukuran because they got transfered to Kelantan(eh?) lol I don't know. Anyways, lucky them.

At first I refused to go since I've been very busy with my part time teaching program (8 am - 5 pm got allowance yayyy). Just so you know, I felt reaaaaally upset when I knew that I passed their interview only because it was held during weekends hwaaaaaa 😭. I hate it. End of story.

All the kids in my group are boys, 11 little kids. Luckily they listen to me well so okaylaa sis Aliaa won't be angry at them. Hehe. I love you guys, please behave until 15th July okay. It's our last day!

Back to my Date Night, I arrived home at 8 pm then rushed to A.M Tarbush Restaurant *or whatever it is called*. The food were sooooo good. Honestly I'm not a fan of Arabic meal. Just eat lahh sebab lapar. Selama ni aku ingat takleh telan daging kambing macam aku tak makan sushi, tapi bila dah lapar kan hehe. Semua makan. 🙄🙄🙄

Missing them already!

I love it when Ma and Abah wanted Kakna to postpone this just because I might not be there muahahahaha XD Okay, I was tired, but I would also punch anyone's face for them. Balik rumah jumpa family kott, of course lah aku nak. Pukul 4 pagi esok dah gerak ke Jeli sebab pukul 7.15 kena berkumpul, nak pergi sekolah pulak. Phewww... tak tidur lebih 20 jam dah, cane aku nak function? 😛

#Itsokayitsokayitsokayitsokayitsokay.
#Imgoodimgoodimgoodimgoodimgood.

P/s : I'm so sorry ebelybody for updating my blog when it's still private. Hehe I read it alone!

Thursday, 2 March 2017

Kata Hamka...

1. "Jangan pernah merobohkan pagar tanpa mengetahui mengapa ia didirikan. Jangan pernah mengabaikan tuntutan kebaikan tanpa mengetahui keburukan yang kemudian anda dapat"

2. "Jika kamu diam saat agamamu dihina, maka gantilah bajumu dengan kain kafan"


Sebagai penolong ketua biro publisiti dan penerangan (BPP) persatuan yang saudara kita mention dalam status beliau di atas, of course laa aku terasa. Tapi lambat sikit ah sebab tak online hahaha xP

Kesian Haikal. Patutlah lain macam je masa dia bagitau aku dia yang akan buat poster.

Oh btw aku tak censored nama jemputan tu sebab jujurnya aku suka dengar dia punya talk. Baruuuu jer habis ni.

Baik orangnya.

Sentiasa husnuzzon.

Bye.