Monday, 26 December 2016

Selamat tinggal 2016

Hai.

Sepatutnya aku tak buka blog dah ni. Studylah kan, esok nak exam. Esok woiiiiiii T.T tapi semalam aku dah buka facebook, tadi pun buka, so....aku nak buka seeeeeeeemua benda. Break one rule, gotta break them all. Hehe. You're soooo done 😭

Umm..

So macam biasa, aku takkan sempat nak update blog masa tahun baru sebab exam pun tahun depan baru habis. *sempat jer, tapi aku malas*

Nanti malam tahun baru kan, jom kita solat sunat. Dua rakaat, pukul 11.58 tu dah ready atas sejadah, pastu solatlah. 5 minit camtu haa, tak rugi pun.

Boleh jer kalau nak pergi tengok bunga api, nak sambut dengan pakwe makwe pun boleh, nak update status kat facebook pun boleh. Korang nak buat apapun semua boleh.

Semua tu buang masa. Lol.

Bukan ke comel bila fikir : benda last yang aku buat di hujung 2016 ialah solat, pastu benda first yang aku buat pada tahun 2017 pun solat? Omeyy en :D

tapi jangan ko pegi sengaja lewat-lewatkan solat isyak pulak, kang mati tetiba -.- solat sunat ok.

Remember that no good deed goes to waste.

Wukay~ takde apa dah. Happy new year in advance \(^_^)/

P/s : Doakan aku jangan duk berlagha-laghaan sangat. Muehehehe

Tetiba mood study hilang. Eh.

Thursday, 15 December 2016

I have a confession ❤


Assalamualaikum

Hi guys! I've been wanting to make this confession since loooong time ago but never had any motivation to write about it. Today marks the fourth bloggervarsary of PetiteLadyInDisguise yayyy! *cue everybody, krik krik >_< *, (or perhaps it was yesterday hahaha) and I think I have no reason to delay it any longer. You know~ before all my ideas disappear.

Oh btw this is not a confession to my long-lost-love (is there any? no) or crush (too many 😝, hey there Callum Gribbin! Asal awak baru 18 tahun ek?) or boyfriend (lol) or my friend's boyfriend (I'm not crazy fortunately) or anything related to all that. Keep calm and read till the end πŸ˜‰

So, umm, ehem..ehem. To all of you who have been here, whether this is your first time or many3 times already, I just want to say thank you.

and I love you!
I love you for increasing my pageviews.

I love you for making me scared afterward xP

I love you for being here!

And I love you for...

for whatever reason laa (excepttheawkwardreason)

awkwardreason like this

Woahh kids, seriously??

Both of you have calculus, physics, and dendrology to worry about in the future..

Fyi, I start blogging just for fun, and since it's just for FUN, that's why everything you found here are useless ihiks!

Do you know that many bloggers have stopped writing? Including most of my friends...*hope all of you read this, girlfriends* which is so so disappointing.

And you know what?

I think I want to stop writing too. *muka poyo*

Ah calm down..still not sure when, but I will, u know, I WILL! I'll definitely stop!

One day all of you are going to come here again and find no more new entry. You're going to miss the author's cheesiness (make her perasan one last time please :D), her useless stories (true3), her love for football (Red Devils all the way!), her broken english (she's trying okay), and...and her lil secret entries!
 *stare at the popular posts*


 πŸ˜

Don't worry, I love lil secret entries too hahahaha xP

Okay back to the confession.

Why do I want to stop writing?

First, because I don't plan to share my stories till the day I die. *that's clichΓ©*

Second. Because I don't like to control whatever I write here.

Well it's obvious, I write whatever I want xP. It's sooo not me to say something super duper nice all the time just because I know people are reading. I also can't pretend as if there's no reader at all because I know, I know people read this blog. I watch my stats all the time okay.

Aaaand... do you know why I always change my blog address?

I know some of you are annoyed. Buka2 takde, blog hilang, eh gediklah penulis ni. Unfollow.

Hahahahaha guys, GUYS. I am so sorry.

It's not because I'm being mengadeee (well, maybe sometimes~), I just get really scared when the pageviews go skyrocket. πŸ˜…

Yeah it sorta happens to this blog. Unbelievable kan~

Can you imagine? Who the heck read my blog up to 100 pages in just an hour??

Maybe I shouldn't bother. This is a blog after all, and I make it public. Everyone is free to read it, duhh..

*slap self*

Sometimes it feels like some people actually know a lot of things about my life and it's scary. Of course I don't blame anyone, it's me who simply share everything here. And then I annoyingly think that my privacy is invaded. Hehe πŸ˜‚ *please kungfu-kick me now*


.

.

.






Funny I even have a blog right?





Funnier I don't even make it private.





Funniest I actually feel scared. By you.






Next time if I reveal too much things about myself, please let me know 😌 Just leave a comment below. Or more comments, whatever, I don't mind cause I know you won't heheh >_< (except you thaqif, you're leaving wayyyy too many comments -.-)

And oh! Cheers to more entries that will come in the future wohohohoho~!!!

P/s : Hey little sister (and big sisters?), I know you guys check on my blog regularly. And nope, I won't say anything about what's happening πŸ˜‰ Good or bad, it shall pass.

Helloooo~ I don't even tell my friends okay. You know how much I hate sympathy and pitiful looks from people. I don't need all that. Btw I have this big wound on my arm (don't ask), but it almost heals. Alhamdulillah... and I don't tell Ma about it also. Proud baby here!

I guess this wound is nothing compared to what we're going through right now. You guys scared me to death, no kidding.

There are a lot of things that I want to tell my mum. Like seriously A LOT!

Life is tough, pheww... but I'm tougher so don't worry ^^


Ah kemonlaa aliaa, u don't even know how to use the public transport! 


And it was Allah azza wa jall who picked me up everytime I fell.

Bye bye! ❤❤❤


Pp/s : I actually wrote this entry since Tuesday, but everytime I wanted to publish it I just felt so disturbed with the massacre in Aleppo. Deeply disturbed.

How could I publish something so cheery and be happy as if nothing was happening there?

Why did we pay less attention to them?

Aleppo was attacked since four months ago. Since ramadhan. Or maybe earlier than that, in 2012 or 2011, only I didn't know. There were bodies on the streets, but everyone was unable to take them due to the bombs and bullets from satans. Well, you know... those satans. Some activists posted goodbye messages this week, and now, do we hear anything from them? Nope. Children were trapped in a building under fire, separated from their parents since...god... who knew?

Tomorrow, when we stand before Allah, what are we going to say?

"Oh poor marouane fellaini, he was booed by fans last sunday, they really don't deserve to be at old trafford. Stupid fans!"

"I have finals next week, so busy studying now i'm gonna rest *open twitter/fb* hey look there are news about Aleppo and Rohingiya. Duh~ who cares, we can't do anything anyway. Just scroll down. Down down down"

"Ohhhh my goshhh Big Bang has released a new album *squeal*!!! Let's share this news to the world. Aleppo news? No thanks because man, that will only make my feed ugly"

I'm writing this not to prove that I care about them, but just to remind you and my-super-ignorant-self to at least mention them in our prayers. Maybe once?

This world is dying of humanity. I mean, even the living humans don't care anymore. Sampai bila-bila aku takkan faham kenapa ada yang suka sangat bunuh orang. Kenapa takde lansung belas kasihan.

May Allah forgive us for doing absolutely nothing.

Sunday, 11 December 2016

πŸ˜‘

Oh brother in law

Youuuuuuuuuu!!!!

Hahaha I'm not mad, don't worry. I know that that huffaz guy still contacts you. The friendly you, siapa tak nak kawan kan, abg Zul???

But, it's okay, I won't stop both of you :)

If your young friend reads my blog, then he'll know too. I have something to tell him,

Hi, can you just give up on this girl? She's no good, I swear! I really reaaaaaally want to reveal all her bad attitudes but of course it's not okay to do that. Just think carefully. She's no good. Oh btw she only likes football players. And Cloud Strife. And Mcnair of course! Aaaand... maybe that guy whose birthday falls on August. Thehehe~

My dear brother in law, I have Kakna, Kakyen, Ma, Abah, and Anis by my side.

BY MY SIDE.

So, by hook or by crook, I'll still know everything in the end. Hehe >__< siblings for life~

Sincerely,
Your prettiest sister in law :P

xoxo

Saturday, 10 December 2016

Tell me how should I feel, maybe you know better

Pada 27 November lepas, telah berlansungnya annual grand meeting satu persatuan yang saya join. Kenapa guna saya? Eh suka hatilah :P

Saya dari Biro Publisiti dan Penerangan pun turut hadir ke majlis tersebut (ingatkan ada kelas ganti, pastu cancel hehe). Pada hari itu, pimpinan lama akan melepaskan jawatan masing-masing dan digantikan oleh kami, barisan pimpinan 2016/17.

Spot that double chins!
Rasanya semua sudah tahu bahawa saya sentiasa memilih biro publisiti tidak kira kelab apapun yang saya sertai. Bukan gila publisiti, cuma minatnya cenderung ke situ. (jap nak gelak xD)

Nak dijadikan cerita, seorang lagi pimpinan telah dilantik pada hari tersebut, secara tiba-tiba without any notice.

Pimpinan biro apa? Biro Publisiti dan Penerangan lah kan, apa lagi, takkan aku nak cakap pasal biro lain pulak.

Dipendekkan cerita, majlis tamat. Heheh ^^

And you know what? After that day, tiap-tiap hari setiausaha persatuan ni duk tanya aku, aku okay tak dengan keputusan tu?

Did you feel sad? Bla bla

Did you want to switch position? Bla bla bla

Did you feel unimportant? Bla bla blah

Were you annoyed? Oh yessssss

I was actually annoyed with her constant never ending questions. Hahaha xD

I know she's worried about me. Honestly, I don't feel anything. I'm happy to have that new pimpinan as my associate, she's my friend after all, and the most important thing is my work will be automatically reduced :D weeeee!

Pimpinan muslimin? Idc.

Perlantikan baru tu dibuat sebab biro publisiti & penerangan sepatutnya dibahagi dua, satu untuk publisiti, dan satu lagi penerangan. Tugas pun berbeza, iolls tak payah manage facebook dah. Yay!!! Tapi still kena jadi admin untuk forestry club punya page –_____– ciss...

Bila terjadinya perkara macam ni, aku teringat kisah yang Daie Nasrul cerita masa forum baru-baru ini. Cerita tentang sang kekasih Allah, Khalid al Walid.

Khalid al-Walid. Dalam buku teks form 3 ada ni, mesti dah belajar. Hehe. Beliau sangatlah terkenal disebabkan kehebatan dan kebijaksanaannya di medan perang. So no wonder laa selalu jadi panglima perang kan.

Suatu ketika, beliau telah diperintahkan untuk menyerang kota Romawi. (Maaf, ada salah info sebelum ni hehe πŸ˜‰ ada banyak versi agaknya)

Semasa sedang menyampaikan taklimat terakhir kepada para tentera Islam, sekejaaaaaaap jer lagi nak pergi berperang ni, beliau didatangi seorang utusan, namanya Munajamah bin Zanim. Khalid menangguhkan taklimatnya serta merta dan mengarahkan utusan tersebut untuk berjumpanya di dalam khemah.

Si utusan lalu membacakan berita yang dibawanya,

1. Saidina Abu Bakar telah meninggal dunia. Innalillahiwainna ilaihiraaji'un...
2. Jawatan Abu Bakar telah digantikan oleh sepupu Khalid sendiri, Saidina Umar al-Khattab
3. He's no longer a panglima perang (at that moment, guys T.T right that moment!)
4. Tugas beliau telah diambil alih oleh Abu Ubaidah ibnu al-Jarrah

Tau reaction Khalid macam mana?

"Okay fineeeee, aku nak tarik diri daripada peperangan ni. Biar Ubaidah lead all of them. K bye~"

Okay. Itu kalau kita. Haha. Khalid ni, beliau hanya mempamerkan riak tenang setenang-tenangnya. Then beliau cakap kepada penyampai berita tersebut, "Wahai sang utusan, bolehkah engkau tunggu sampai aku habis berperang dahulu, kemudian kau bacakan semula berita ini kepadaku?"

Si utusan setuju. Even Abu Ubaidah sendiri pun minta berita tersebut dirahsiakan terlebih dahulu daripada pengetahuan tentera Islam. Bimbang ada yang tetiba give up ke apa kan...

Kemudian Khalid al-Walid dengan penuh gayanya tawadduknya membawa kuda beliau di hadapan seluruh tentera Islam, dan beliau melaungkan,

Wahai tentera-tentera Allah, wahai bakal syuhada', kita akan pergi berperang!!! Seperti biasa, akanku laungkan tiga takbir. Pada takbir yang pertama, sesiapa yang pengecut, sila keluar dari medan perang ini! Pada takbir yang kedua, hunuskan pedang-pedangmu! Dan pada takbir yang ketiga, kita akan serang habis-habisan! Kerana di sana menanti kita ada dua kemenangan ; sama ada bendera ditegakkan dengan kalimah Lailahaillallah, ataupun kita bakal tidur dan bangun sebagai shuhada' di syurga.

Allahuakbar!

Allahuakbar!

Allahuakbar!

Lalu berperanglah. Dan ditakdirkan, kemenangan milik tentera Islam.

Semasa semua tentera sedang berkumpul, Khalid al-Walid mengambil peluang untuk membacakan berita daripada utusan tadi kepada tentera beliau. Dibacanya satu persatu, dan apabila dibacakan khabar yang ketiga, seluruh tentera Islam senyap.

Terkejut kott... tonggak pimpinan sudah berubah.

Ada yang bertanya apakah beliau sudah maklum tentang hal itu selepas ataupun sebelum pergi berperang lagi?

"Aku tahu sebelum berperang lagi"

"Tetapi kenapa kami tidak nampak seolah-olah kamu berputus asa??"

Beliau menjawab, "Wahai sahabat-sahabatku, aku berperang bukanlah kerana jawatanku, pangkatku, bukan jua kerana Umar, tetapi aku berperang kerana ALLAH."

Dan saat itu beliau pergi ke arah Abu Ubaidah al-Jarrah, dikucupnya tangan pemuda yang jauh lebih muda daripadanya itu, lalu berkata, "Sekarang dia adalah ketua kalian, dan aku akan bersama dia."

Pergggghhh..

I died.

:)

Saifullah al-Maslul, kisah awak ni memang datang pada masa yang sangat tepat ❤

Saya bukanlah siapa-siapa untuk terlalu memuja jawatan yang saya pegang. Untuk berasa cemburu dengan sahabat sendiri. Ataupun untuk sombong dengan apa yang saya ada. Dan saya tahu ayat ini sangat takleh blah πŸ˜‚ hahaha.

If they think that I'll be affected by this, then they still don't know me that well. Adios~


Sunday, 4 December 2016

I was doing just fine before I met you

I hate it when the seniors are always being nice to me, it's a good thing yeah I know... but the treatment that I get from my friends because of that really make me want to scream!!!! Hwaaaaaaaaaaa~~~~

Friends...

Really?

Matanglah sikit please. Dengan kawan sendiri takkan nak jeles kott..

I don't want to think that they're jealous or something, but really...It just doesn't make any sense.

You don't have to mention about how I stuttered during our forum last month (or is it last three months???). You don't have to mention about how I ruined your supposed-to-be-perfect #mannequinchallenge just because I blinked. Forgive me Your Majesty :) of course mannequin challenge is so goddamn important that you can freely embarrass me.

Duh~~

Dear seniors, I just want to request one thing : please don't compliment me in front of my friends. Or take photos with me (I'm not a pop star!) whatsoever...

I guess it hurts them.

Well what they do after that actually hurt me. Big time!

This circle of friends doesn't seem right anymore.


Perempuan. Perangai sorang-sorang ikut kepala dia jer...


I wish I was born a boy.


Bros before hoes. So they say.


I wish I never knew these 'friends' too. I wish I never met them...

*maybe I'm just being emo while typing this entry, ah yeah I AM!*