Wednesday, 15 July 2015

Am I adoring the right thing?

Assalamualaikum

Happy 27th of Ramadan.
Don't worry, I'm not going to write about my birthday. Hehe ^^

Someone asks me why do I make an insta acc when I know that it is just a waste of time. Yes, I know it is... Well this person is asking me from a chat through facebook, isn't it also a waste of time asking a stranger? Duhh.. But I will answer anyway since you're asking very politely :)

The purpose of me having an instagram account is because I want to follow aaaaaallllllll United players (not a good purpose actually if I think over and over again). Other than that, nothing. Me posting pictures is just me being 'gedik-ngat-kau-nak-tunjuk-apa???'. Hihi  :P

I really don't know when will I get sick with all these football stuff. A month and 3 matches, and all the names are carved in my head. . Fixtures, news - all in my phone.

Don't ask me why I love football because I will never know the answer. It just sort of happened.

What about ..what about Infinite? Exo? Vixx? And..(what else?) ?

Three years. Three years (is a long long time) I'd been crazy over the korean boy bands and suddenly Woo Hyun doesn't seem that charming anymore. Suho is too cute, I keep wondering can he actually protect a girl instead of his too pretty face? Ken is handsome oh well that I have to agree! But ..is it plastic surgery? Just like 'poof!' How do I even know these guys?

Ahahahaah okayy too cruel Aliaa. You wanna be killed by the fans?

Anyway, alhamdulillah I never bought any k-pop stuff before. Ohoy! Really make me feel way too good in this present time.

You know when you buy all those things and suddenly you get sick just by seeing them? What will you do? Dump all the money-eating monsters? No wayyyy~

I sincerely hope that I'll never regret having some football stuff that I have right now. Ohh please.. Even when I get older.. I still want to wear my United shirt. Watching the games alone (okay fine with Abah and his quick mouth).

My mum once said "tuannya kecik, tapi minat macam org laki".

That. I have to agree! Hehe

Wait, what? Well sorry. I'm not interested in girls like guys do. I'm not into video games or dota or *insert everything that boys love* ok Ma?
Do you hear me? also..I'm not that kecik anymore hehehe >_<

Okaylaa she knows that. I don't mind her telling other people, but sometimes I do feel embarrassed ahahhha. Who told you to assume that I was a boy when I was still a fetus in your womb? 19 years ago? Wakakkkaka xD

Actually I'm also embarrassed to share my thought about football with other people.

Then why am I writing this?

Because... I want to tell you why.

I don't have any girl friend who really watches EPL football games and enjoys them like I do. *cheyywah* But guys, plenty.

Talking about football with a boy, it actually doesn't feel alright. Therefore I feel guilty if I do that, despite of knowingly know that he knows a lot. Maybe the ancient history even! Lucky no one has ever insulted me with anything about this (way too nice, dear friend *wink2)

So I'm just gonna keep this to myself. It's easy for males because they're always accepted as the true fans.

You know the rule.

Male = football.


Female = what?


I'm thankful though for having some girlfriends who are still willing to hear me babbling about this. Thank you very much, even though.. well I have to accept the fact that they only like to see Januzaj, Hazard, Oscar, Wilson, James Rodriguez... Err whatever hahaha. At least I don't have to talk to the wall.

I'm really really REALLY against this kind of thing.

But Aliaa, you tell people that you like Paddy McNair...

Aaaahh right~McNair,McNair, and McNair~ oh I'm drooling~

Yeeewww -_-

I don't even like him okay. *seriously?* Yes!
Hi handsome! pfftt~

No no I like him..but just a little..
because.... he plays for United. Just as much as I like all the United players :D

By the way, what a waste of time liking a person who doesn't even know we exist. Haha

But..amm I'll still say that he's my crush. Fullstop. *sakai I know~*

P/s : Something that I really hope to happen, I'll only keep it to myself and I'm not telling anyone. Love is impossible if it's not because of Allah the Almighty. Everything is like that actually.

Welcome to United Depay, Darmian, Schweinsteiger and Schneiderlin. Ooohh so many newcomers ^_^

I'm kinda sad that Van Persie is going out. Good luck in Fenerbahce. Nani too. De Gea? yeah farewell..walaupun dy macam duk atas angin lagi jaa. Hehehe :)

Sunday, 5 July 2015

Kucing jahat >=(

Eii tak pernah seumur hidup rasa menyampah dan geram giler dgn kucing. Sakitnyaa hati!

Adalah seekor kucing ni kan...aku tak tahu kucing siapa, asal dari mana..wallahua'lam.

Kucing jantan. Suka kencing merata. Itam aku pun jantan, tpi xpndai pulak nk kencing sana sini buat xmalu mcm kucing tu. Oh bencinya.

Apa yg buat aku marahnyee dy dh sakiti Itam! Smpai 'kekcok' Itam aku.. Ops excuse my Kelantan slang there hehe. 'Kekcok' means err..his hind leg is a bit handicapped or whatever lah. Dah mcm nk tempang kaki belakang sbelah kanan dy yg sakit tu. Aigoo~

Eii..dhlah kucing tu kudung(ekor dy yg kudung). Buat masalah kat rumah orang lagi. Kalau dtg nk menumpang dengan aman takpeeee..aku bagi makan. Ni kau bajet nk jadi hero kat rumah orang pehal?

Itam jer satu-satunya hero kat rumah aku okay. You blh blah~

Lahaii..Itam pun satu. Tak pandai nk gaduh dgn kucing lain. Duk rumah jer 24 jam tengok apa pun tak pndai. Haiihh

Dan hari ni..kaki Itam dh nk okay. Alhamdulillah :)

Tapi kucing tu.. Dy mngorat adik Itam plok dh.. Si Oren.

Damnit! Damnit! Damnit!

This is sooo not a Romeo and Juliet story okay.

Romeo jahat, samseng! Juliet dh jadi derhaka kat mummy dy(it's me!).

Buktinyaa..

Jeng jeng jeng! Tngan aku kena cakar masa nk 'selamatkan' dy daripada Romeo samseng tuu..hwaaaaa *nangis*.

I want to show it here if I can..but it's on my wrist. Quite severe. T.T my mum terkejut tgk.

Lepas aku dapat Si Oren tu..tngan aku dh berdarah teruk. Dalam giler luka ni. Aku usap2 Si Oren ..but then she meows angrily at me and Itam. What the...

And something I don't(actually never) expect happens,.. she goes to Kudung again.

Ouch.. It hurts. Mummy tak kasi uolls keluar ngan Kudung lahhh. Benciiii~!

I thought Kudung harms you.. Actually no? Eiihh.. Nyampahnyerr..

Itam. Siann kaki sakit.. taknak gnggu dy tido so snap
ikut sliding door. Sweet dream ^^
Takde ke kucing yg bertata susila sikit macam Itam aku tuu kat Kg. Kelar ni? Why Kudung jugak yg uolls berkenan? He's some sort of gangster and I don't like him. No. I hate him.

Sebab dh cederakan Itam.

(Imagine kalau ada org laki dtg rumah kau cari gaduh dengan anak teruna kau yg baik jer tak pernah buat masalah, mestilah rasa nk mengamuk kan. Sekarang nk ngorat anak dara kau pulak..pastu anak dara kau yg sbelum ni solehah jer tetiba dh jadi rude sngat.  I'm boiling inside!)

Aku ni dh sukakan kucing sejak kecik2 lagi. Kena cakar tu bnda biasa sbb ada jer kucing yg tak pndai bergurau. You know..dy buat keluar kuku dy betul2 masa main. Tapi aku tak pernah serik. Tak pernah nak rasa marah kat hayawan ni. Hoho xD

But I don't like this Kudung. Bukan sbb dy hodoh, dy comel tau. Muka penyet gitu(bencinya nk puji2 bagai -.-). Tapi sbb aku dh bagitau tadi kan..-->harm my cat, you can go away(before I make you).

k boii~

Thursday, 2 July 2015

Kem Pelajar Intelek 2015

Assalamualaikum.

Serius rasa tak patut sgt join program Outreach KPI hari ni. Ya Allah.. Kedatangan aku macam menyusahkan je..even adalah yg membantu jugak(sikit) kot.
Tapi bila nampak Mama Suhaili gembira plus terharu tengok ramai yg volunteer jadi fasi, tak jadilah nak rasa mnyesal..hik3!

Pengajaran yg aku dapat..(oh seb baik ada ibrah jgk),

Jangan join program kalau:

bukan geng2 yg kita KENAL SANGAT-SANGAT yg anjur (sbb nnti susah nk communicate)
tak pernah hadir meeting (transport invisible sgt time ni..darurat. Err..all the time actually). Geng aku  pun semua xpergi meeting. Lgipun last minute dh join pun.
tak ready nk handle peserta (yer kat matrik mmg aku pernah sama2 anjur kejohanan taekwondo pastu english club pnya aktiviti. Tapi budak matrik dgn budak sekolah laiiiiin kot -.- obviously!)

Amm tu jer. Rindunyaaaaa sekolah dan cikgu2 >.<

Dulu cakap kalau dh habis sklh nnti msti xrindu dh pun kat sekolah tuh. Kalau rindu pun dekat kawan2 jer sbb bnyak memori kan. Oh yeah!

Sekarang tengok.. Perggh, cikgu2 sambut dengan baiknya kita-kita ni even tak ingat nama pun. Tak pelik sebb tiap2 tahun ada muka baru yg masuk sekolah, yg penting sy takkan lupakan cikgu..ehee :)
Tapi cikgu-cikgu yg ingat lagi nama aku..Allah.. rasa macam nk nangis. Kay nangis dlm hati sudah xyah duk drama sngat.

Dah pernah kena denda ke, gedebuk ke ..sy rindu jgk. ohoi~ budak nakal noh kau ni. Eh tak nakal pun, gangster sikit jer. Ssshhh.

Anyway..haruslah kejadian hari ini dijadikan pengajaran oleh diri aku yg lemah ni, also Hasni and Iluni..hehe. Toksah duk citer kat oranglah. Ili tak terlibat sgt, so tak pyh mention takpe. ;P
Batch aku 3 orang ni je. Eh Ili sorang lagi >_<