Friday, 12 July 2013

Memories of 2012

Assalamualaikum

Hehe~ kelmarin baru update. Hari ni menulis laagiii~ oh yeah!
Upload gambar jer ni..yang tahun lepas punya .. all these memories have became treasures for me =')

Which one is me?? kekeke ^^
Lepas exam awal tahun, aku berpeluang sertai ekspedisi mendaki Gunung Stong. Terlalu banyak peristiwa menarik berlaku sepanjang berada di sini. Aku siap buat jurnal lagi lepas balik tu sebab terlalu obses walaupun rasa macam nak mati ^_^ .  Ada yang best ada yang teruk.. Prince Charming pun ada~ hehe. Nanti, aku cerita kalau ada kesempatan. *lepas SPM kot* cerita panjang sangat weyh. Macam fairytale chris colfer!

Control ayu jaa~ sila jangan tertipu *kesalahan tatabahasa >_<*
Lepas exam pertengahan tahun, pergi pulak ke Terengganu. Sangat seronok. 
Ni lawatan PRS punya, dapat singgah UniSZA =)

Peace! Oh my, my hand's shaking!
Ini lunch bersama PRS di Food Village Riverview.. hihi. First time makan guna chopsticks. Berapa kali ek ayam aku terbang? sila tanya orang yang duduk semeja ngan aku. Malu mak aii~huhu. Last sekali, makan guna sudu n garfu jer. Thehehe~

Don't show ur teeth or i'll bang you!
Owaaahhh~ sedihnya tengok gambar ni. I really really miss this moment~ Ini masa akhir tahun dah, minggu terakhir sebelum cuti sekolah bulan November. Jamuan badan dakwah dan rohani. Hehehe~ kitorang semua 16 orang buat bbq! Oh best! Nasib baik tak terbakar asrama..kekeke~ 

Okay, bye. Tahun ni birthday kat asrama lagi. =( Aiyak! nevermind.. ma kata jangan fikir pasal benda lain *home sweet home* study elok-elok and strive for SPM.. well, susah sebenarnya untuk tak teringat kpda rumah especially untuk aku yang 'over homesick' neh.. oh nevermind. I'll do my best! I believe in myself..even if nobody does! At least aku tau Ma dan Abah sentiasa ada untuk mendorong aku. Alhamdulillah, Allah tidak akan menguji hambanya diluar kemampuan hamba itu, kan.?

Wassalamualaikum